поръчай по телефона: 0893 463 277

Вашата кошница е празна

Междинна сума: 0,00 лв.

  • Смарт фитнес гривна със стилен дизайн - VIP-S5
  • Смарт фитнес гривна със стилен дизайн - VIP-S5
  • Смарт фитнес гривна със стилен дизайн - VIP-S5
  • Смарт фитнес гривна със стилен дизайн - VIP-S5
  • Смарт фитнес гривна със стилен дизайн - VIP-S5
  • Смарт фитнес гривна със стилен дизайн - VIP-S5

Смарт фитнес гривна със стилен дизайн - VIP-S5

Special Price 60,00 лв.

Редовен Цена: 93,99 лв.

Следете пулсът си в реално време
Смарт гривната ви дава възможност лесно да проверите пулса си на дисплея. По този начин можете да направите нужните настройки, които да ви напътстват докато спортувате, да ви предпазят от контузии и да направят тренировката ви по-ефективна.


Следете сърцето си 24/7
С подобреният си монитор на сърдечния ритъм фитнес гривна VIP-S5 ще ви помогне да следите всеки удар на сърцето си денонощно.


Автоматично разпознаване на дейността
Бягане, Баскетбол, Колоездене. Смарт гривната разпознава тези три типа физическа активност и записва данните за дейността, без да се налага допълнителна намеса от ваша страна.


Мулти-спорт мениджър
С вграден мениджър за мулти-спорт VIP-S5 може да води статистика за над 20 вида спорт и упражнения. Гривната следи всеки аспект от тренировката и ви дава информация в реално време.


Проследяване на дневната ви активност
VIP-S5 е програмирана с нов, напреднал алгоритъм, който прецизно калкулира и следи стъпки, изминато разстояние, изгорени калории и време на активност.


Монитор на съна
Смарт гривната автоматично проследява времето и качеството на вашия сън, синхронизира го с приложението App "Zeroner Health", и създава ясен отчет на часовете, в които сте спали.


Високочувствителен тъч-скрийн и HD дисплей
Чувствителният на допир тъч-скрийн на гривната прави сърфирането през менютата лесно и приятно. Часът, стъпки, изгорени калории, пулс, входящо обаждане, SMS и още фукнции се изобразяват страхотно на 0.96 инчовият OLED екран. Освен това дисплеят е перфектно видим и на пряка слънчева светлина!


Известие за входящо повикване
С едно плъзване на пръста по дисплея на смарт гривната можете да отклоните входящите обаждания.


Четете на екранът
Последните 8 съобщения могат да бъдат запаметени на вашата VIP-S5. Гривната ще ви напомни с вибрация и ще покаже съобщението на дисплея си.


Планирайте графика си
Можете да подредите графика си, използвайки известията на календара. Направете списък на задачите си и смарт гривна ... ще ви напомни чрез вибрация за предстояща среща, събитие и др.


USB зареждане и дълъг живот на батерията
VIP-S5 може да бъде заредена от USB порта на всеки компютър. След пълно зареждане батерията на фитнес гривната издържа до 5 денонощия.


Тих режим
Включете гривната на „Тих режим“ и тя повече няма да вибрира, нито дисплеят ще се включи при получаване на съобщение.


Водоустойчивост
Смарт гривна VIP-S5 има сертификат за водоустойчивост IP67. Това означава, че вие можете спокойно да я носите по време на плуване или докато се къпете. Устойчива и стилна, тази фитнес гривна ще се превърне във ваш верен, ежедневен спътник.


Гаранция: 6 месецаСмарт часовник VIP-S7


Мъжки часовник с елегантна визия и меден циферблат - VIP-M4

Смарт фитнес гривна със стилен дизайн - VIP-S5

BGN

93,99 лв.

0